CamNtech

CamNtech är uppföljaren till Cambridge Neurology Ltd vilka tillverkade Actiwatch. Vi har representerat deras produkter sedan 1997 och det finns ett stort antal som används i Sverige. Uppföljaren till aktivitetsmätarna AW4 och AW7 har nu presenterats och heter MotionWatch 8. Motionwatch 8 registrerar aktivitet och ljus samt markering. Med lång erfarenhet av de tidigare modellerna så kan man nu släppt en genomtänkt produkt som förenklar en hel del av det praktiska.
Samtidigt har man nu släppt PRO-Diary vilken är en dagboksenhet som har ett programmerbart frågeformulär plus att den samtidigt regstrerar aktivitet.
CamNtech presenterar nu den senaste versionen av Actiheart  - Actiheart 5. Actiheart 5 registrerar ett kontinuerligt ECG, triaxial aktivitetsmätning, RR-intervall för HRV studier samt beräknar en energiförbrukning i vardagsmiljö. 
Actiwave Motion är liten enhet som registrerar triaxial aktivitetsmätning.

Nedan visar vi en del av produkterna i CamNtechs sortiment och det finns mer att visa. Kontakta gärna oss för mer information (se kontaktuppgifter) eller titta på CamNtechs hemsida.

CamNtechs hemsida:

Produkter

MotionWatch 8
MotionWatch 8 är den senaste generation av aktivitetsklockor från CamNtech. MotionWatch 8 är utrustad med en triaxial accelerometer, ljussensor och eventknapp. MW8 är den ideala lösningen för långtidsstudier utan att behöva ladda batteriet. MW8 är CE klassad enligt Class 1 Medical device och US FDA godkänd (K132764). 2års garanti.

Actiheart
Actiheart är en kompakt liten bröstburen enhet som registrerar kontinuerligt EKG, RR-intervall och fysisk aktivitet i en och samma lätta/vattentåliga produkt. Den är konstruerad för att registrera både HRV data och att beräkna energiomsättning AEE.

Actiwave Motion
Actiwave Motion är en liten dedikerad portabel enhet som registrerar acceleration. Den använder den senaste tekniken av triaxial givare för att registrera acceleration/ rörelse i upp till 7 dagar. Inställningarna kan ställas in mellan 25HZ och 100HZ sampling.

Pro Diary
Pro-Diary är en liten handledsburen elektronisk dagbok med inbyggd accelerometer. Pro-Diary är konstuerad för att registrera subjektiva och objektiva data samtidigt. Frågor kan ställas på givna tider, randomiserade tider och initieras av bäraren själv. Pro-Diary är ideal för både kliniska och forskningsrelaterade applikationer.

Actiwatch Mini
Actiwacth Mini är en miniatyr Actiwatch avsedd för djur och veterinär applikationer. Storleken gör det möjligt för att registrera sömn, aktivitet och circadian rythm på djur i alla storlekar.

 

För ytterligare och mer detaljerad information hänvisar vi till tillverkarens hemsida, se länk nedan:
CamNtech