CamNtech

CamNtech är uppföljaren till Cambridge Neurology Ltd vilka tillverkade Actiwatch. Vi har representerat deras produkter sedan 1997 och det finns ett stort antal som används i Sverige. Uppföljaren till aktivitetsmätarna AW4 och AW7 har nu presenterats och heter MotionWatch 8. Motionwatch 8 registrerar aktivitet och ljus samt markering. Med lång erfarenhet av de tidigare modellerna så kan man nu släppt en genomtänkt produkt som förenklar en hel del av det praktiska.
Samtidigt har man nu släppt PRO-Diary vilken är en dagboksenhet som har ett programmerbart frågeformulär plus att den samtidigt regstrerar aktivitet.
CamNtech har under flera år levererat Actiheart vilken är en aktivitetsmätare som är optimerad för registrering av energiförbrukning i vardagsmiljö och RR-intervall för HRV studier.
Actiwave är en produktserie av små enheter för registrering av EKG, EEG, EMG och aktivitet.

Nedan visar vi en del av produkterna i CamNtechs sortiment och det finns mer att visa. Kontakta gärna oss för mer information (se kontaktuppgifter) eller titta på CamNtechs hemsida.

CamNtechs hemsida:

Produkter

MotionWatch 8
MotionWatch 8 är den senaste generation av aktivitetsklockor från CamNtech. MotionWatch 8 är utrustad med en triaxial accelerometer, ljussensor och eventknapp. MW8 är den ideala lösningen för långtidsstudier utan att behöva ladda batteriet. MW8 är CE klassad enligt Class 1 Medical device och US FDA godkänd (K132764). 2års garanti.

Actiheart
Actiheart är en kompakt liten bröstburen enhet som registrerar hjärtfrekvens, RR-intervall och fysisk aktivitet i en och samma lätta/vattentåliga produkt. Den är konstruerad för att registrera både HRV data och att beräkna energiomsättning AEE.

Aciwave
Actiwave produkterna är en serie små enheter konstruerade för att registrera EMG, EEG och ECG i samband med vardagsaktiviteter. Dessa mini enheter finns som 1,2 och 4 kanaler. Storleken på enheterna gör att de kan placeras direkt på plats intill elektroderna.

Cardio
Actiwave Cardio är en liten 1 kanalig och vattentålig EKG-enhet. Den består av 2 elektroder som kopplas samman med en kort kabel vilken placeras direkt på bröstet. Förrutom registrering av EKG så finns en inbyggd triaxial accelerometer som mäter aktivitet och kroppsposition. Det kompakta formatet gör det smidigt att använda Cardio för en mängd applikationer.

Actiwave Motion
Actiwave Motion är en liten dedikerad portabel enhet som registrerar acceleration. Den använder den senaste tekniken av triaxial givare för att registrera acceleration/ rörelse i upp till 7 dagar. Inställningarna kan ställas in mellan 25HZ och 100HZ sampling.

Pro Diary
Pro-Diary är en liten handledsburen elektronisk dagbok med inbyggd accelerometer. Pro-Diary är konstuerad för att registrera subjektiva och objektiva data samtidigt. Frågor kan ställas på givna tider, randomiserade tider och initieras av bäraren själv. Pro-Diary är ideal för både kliniska och forskningsrelaterade applikationer.

Actiwatch Mini
Actiwacth Mini är en miniatyr Actiwatch avsedd för djur och veterinär applikationer. Storleken gör det möjligt för att registrera sömn, aktivitet och circadian rythm på djur i alla storlekar.

 

För ytterligare och mer detaljerad information hänvisar vi till tillverkarens hemsida, se länk nedan:
CamNtech