Produktinformation

Under rubriken Produktinfo presenterar vi de olika leverantörernas produkter. Vi försöker ge en fylligare och mer detaljerad information där vi vid tillgång samlar beskrivning av teknik, produkter, tillämpningar, tillbehör, utbildningsmaterial och referensmaterial. Sidan fylls på vartefter och vi hoppas att den ska vara till hjälp. Vi tar gärna emot förslag på förbättringar och funktioner som kan vara våra användare till glädje.

CamNtech är uppföljaren till Cambridge Neurology Ltd vilka tillverkade Actiwatch. Vi har representerat deras produkter sedan 1997 och det finns ett stort antal som används i Sverige. Uppföljaren till aktivitetsmätarna AW4 och AW7 har nu presenterats och heter MotionWatch 8. Motionwatch 8 registrerar aktivitet och ljus samt markering. Med lång erfarenhet av de tidigare modellerna så kan man nu släppt en genomtänkt produkt som förenklar en hel del av det praktiska. Samtidigt har man nu släppt PRO-Diary vilken är en dagboksenhet som har ett programmerbart frågeformulär plus att den samtidigt regstrerar aktivitet. CamNtech har under flera år levererat Actiheart vilken är en aktivitetsmätare som är optimerad för registrering av EKG, energiförbrukning i vardagsmiljö och RR-intervall för HRV studier. Actiwave Motion är en produkt för registrering av tri-axial aktivitet.

Nihon Kohden är en av Japans största tillverkare av medicinsk teknologi. Nihon Kohden utvecklar och tillverkar produkter inom patientövervakning, EKG-utrustning, Deffibrillatorer och produkter inom Neurofysiologi (EEG, EMG och EP). Vi har haft äran att erbjuda NK produkter i Sverige sedan 1997 och presenterar nedan de mest förekommande produkterna inom Neurofysiologi. Nihon Kohdens produkter är kända för att hålla en mycket hög kvalité.

LifeMonitor från Equivital är en bärbar flerparameters mätenhet för registrering samt trådlös realtids monitorering av fysiologiska parametrar. Systemet består av 2 komponenter - själva elektronik enheten (SEM) och givarbältet. Bältet placerar SEM-enheten på vänstra sidan av bröstet. EQ02 Lifemonitor registrerar ECG, HR, IBI, Andning, Kropps-/ hudtemperatur, position/fall, Welfare index, Aktivitet, GPS, SpO2/PPG, GSR samt Alarm/påminnelser. Lagring av data sker internt alternativt sänds via Bluetooth. Bältet finns i olika storlekar och kan tvättas i maskin